Update Jacquelien en Brielle

Geplaatst op 19-07-2022
blog preview image

Ongeluk zit in een klein hoekje

Ja hier zijn we weer even, met een kleine update
Het is al weer 4,5 week geleden dat het ongelukje is gebeurd, over hoe en wat heeft Dick al een vlog gemaakt dus dat hoef ik nu niet meer te vertellen.

Als 1e wil ik een heleboel mensen bedanken, ga geen namen noemen want dan vergeet ik vast iemand. Veel mensen die me de 1e dagen in het ziekenhuis gebeld hebben, veel bloemen plantjes en kaarten ontvangen, er liggen er nog een hoop in Zweden te wachten. Ook hier nu op de camping kaarten bloemen en plantjes ontvangen, dat doet een mens goed.
Dus bedankt allemaal, hieronder enkele fotos van wat ik gekregen heb.

Het is nu 19 Juli en het gaat redelijk. Pink is eindelijk dicht en er komen flinke korsten op, dus dat zal wel goed komen. Donderdag de 21e moet ik naar het ziekenhuis voor mijn pink

Ja nu met de warmte is de nekkraag niet fijn, maar gelukkig mag hij af en toe even af, en daar maak ik dan ook graag gebruik van, en al vanaf het begin geen pijn in mijn nek.

Er was ook een scheurtje in mijn rugwervel, vandaar dat ik ook een rugkorset heb, deze geeft een hoop steun. Doordat ik veel zit(ik kan niet anders) merk ik wel dat mijn spieren nu zwak worden dus af en toe wel rugpijn. Ik mag wel kleine stukjes lopen maar ook dat mag en kan niet zover

Dinsdag de 26e moet ik weer fotos maken van mijn nek en rug, dan hopen dat scheurtjes geheeld zijn en dat de kraag af mag, daarna waarschijnlijk fysio maar dat zullen we met de arts bespreken.

Tenslotte mijn lieve Man, wat zorgt hij toch goed voor me. Ook hij is natuurlijk zich rot geschrokken, maar samen komen we er wel.

We staan dus nu weer heerlijk in Brielle, ook hier zijn de mensen erg behulpzaam.
Een lekker rustige camping, dus dat komt goed

Jullie zien, Mazzel geniet ook

Nou even een korte update van mijn kant, en tot snel

Jacquelien

Camperplaatsen die je moet bezoeken

Camperplaats de Rucphense weide

We bezoeken dit keer een pas geopende camperplaats in Rucphen. Verkennen de omgeving op de

Camperplaats Hansweert

We bezoeken weer een prachtig plekje. Dit keer camperplaats Hansweert in Zeeland. Helaas veel wind

Camperplaats Hoedekenskerke

We gaan een paar dagen naar Zeeland. Onze eerste stop is Hoedekenskerke. Hier is sinds