Blog 5, 27 jan 2020 – 30 jan 2020

Geplaatst op 01-02-2020
blog preview image

Week 5
Maandag 27 januari gaan we weer op pad, omdat we donderdag de camper moeten inleveren bij de dealer hebben we ook onze auto mee. De 1e overnachting is in Hoog Elten, Duitsland. we maken nog even een wandeling door het bos en daarna lekker uitrusten in de camper. De Cp ziet er half af uit, na wat navraag op facebook blijkt dat hij tijdelijk gesloten is.

De volgende ochtend is het grijs buiten dus gaan we eerst even shoppen bij Obelink. Bij aankomst was de hele parkeerplaats leeg, we dachten o jee. Maar ze waren gewoon open en het was heerlijk rustig, en jullie weten wat er gebeurt bij Obelink. Je hebt niks nodig maar ….. En nog lekker een hapje gegeten daar.

Na het bezoek bij Obelink reden we naar Ahaus (D) centrum, een gratis plekje op een grote parkeerplaats, vlakbij het centrum. Er waren zelfs voorzieningen, gewoon top om het centrum te bezoeken

Wat zijn we toch blij met dit soort plekjes. In Ahaus heb je bij het zwembad ook een gratis plekje met voorzieningen, daar gingen we de volgende dag is kijken. Natuurlijk veel rustiger en naast een soort parkje, waar we nog stukje gelopen hebben

In de middag moesten we dan echt de camper klaarmaken om in te leveren. Dus spullen uitzoeken wat mee naar huis moet en wat kan achterblijven. De volgende ochtend vertrokken we om half negen om naar de dealer te gaan en de camper in te leveren( wat garantiepuntjes en opbouw maxxfan). Rond 11 uur vertrokken we met onze auto naar huis, we hopen voor een weekje.
De 2 camperplaatsen in Ahaus

Camperplaatsen die je moet bezoeken

Camperplaats de Rucphense weide

We bezoeken dit keer een pas geopende camperplaats in Rucphen. Verkennen de omgeving op de

Camperplaats Hansweert

We bezoeken weer een prachtig plekje. Dit keer camperplaats Hansweert in Zeeland. Helaas veel wind

Camperplaats Hoedekenskerke

We gaan een paar dagen naar Zeeland. Onze eerste stop is Hoedekenskerke. Hier is sinds