Blog 2, 8 jan 2020 – 16 jan 2020

Geplaatst op 15-01-2020
blog preview image

Week 2:

9 januari vertrokken we vanaf CP Middelharnis richting Oud Beyerland om daar de CP de oude tol eens te bezoeken. Wat een leuk plekje zeg, filmpje ervan ziet U op ons YouTube kanaal. Geen voorzieningen dus de test voor onze zonnepanelen.
Heerlijk stuk gelopen en even het centrum bekeken

10 Januari gingen we op weg naar Maassluis, daar staan we met grote regelmaat, omdat dick de volgende dag weer moest werken. Dan neemt hij de pont en in Rozenburg pakt hij onze auto naar zijn werk.
En omdat Dick zijn moeder in Rozenburg woont, kon ik weer is bij haar langs.
In Maassluis mag je maar 2×24 uur staan, dus gingen we de 12e na Dick zijn werk weer op pad, deze keer richting een nieuwe CP in Hoek van Holland, bij de duinen. Ook hier is een filmpje van(vanaf 14 Januari) op ons YouTube kanaal.

Een parkeerplaats bij de duinen van Hoek van Holland en gratis. Nog een strandwandeling gemaakt en daarna bij de viskraam heerlijk een visje gehaald. Lekker geslapen en de volgende ochtend weer terug naar Maassluis. Eerst nog even langs de supermarkt en toen naar de CP. Dick heeft middagdienst dus we waren op tijd terug.
De 13 en 14e januari verbleven we dus nog in Maassluis, Dick werken en ik veel gewandeld en gezellig weer even bij schoonmoeders langs. Maar wat hadden we veel wind.

Woensdag 15 januari vetrokken we weer naar Middelharnis. Mijn auto moest 2 nieuwe bandjes en dat hebben we gelijk even geregeld.

Boodschappen gedaan en voor de rest even lekker niks, heel de middag regen en toen, wat een mooie foto
Donderdag ben ik naar huis geweest, de was gedaan en alles weer opgeruimd.

Camperplaatsen die je moet bezoeken

Camperplaats de Rucphense weide

We bezoeken dit keer een pas geopende camperplaats in Rucphen. Verkennen de omgeving op de

Camperplaats Hansweert

We bezoeken weer een prachtig plekje. Dit keer camperplaats Hansweert in Zeeland. Helaas veel wind

Camperplaats Hoedekenskerke

We gaan een paar dagen naar Zeeland. Onze eerste stop is Hoedekenskerke. Hier is sinds