Blog 9, 19 mrt 2020 – 26 mrt 2020

Geplaatst op 10-05-2020
blog preview image

Nadat we dus weer op onze thuisbasis zijn aagekomen hebben we besloten om 2 weken in quarantaine te gaan, in ieder geval zvm.

Vrijdag 20 maart: In de ochtend boodschappen gedaan, het was niet zo heel druk en bijna alles gewoon verkrijgbaar. we hebben weer genoeg voor de komende week. voor de rest gebeurt er natuurlijk op social media heel veel, maar op straat niks. we zitten de tijd maar uit, op een CP die voor ons veilig voelt en heel rustig is. Soms even met Mazzel een stukje lopen, en tegelijk een luchtje scheppen. Wat een ellende. Maar we vermijden zvm het contact met de buitenwereld. In de middag veel YouTube filmpjes bekeken. Afwachten hoe lang we nog in de camper kunnen blijven.
Zaterdag 21 maart: Ondanks de ellende van het virus, word je vrolijk als je naar buiten kijkt, een blauwe hemel en het zonnetje. Maar we houden ons aan de richtlijnen en blijven zvm binnen. Natuurlijk af en toe een luchtje scheppen en Mazzel moet uitgelaten worden, hier op de dijk gewandeld en niemand gezien. In de middag nog wat gerommeld en videoland gekeken.
Zondag 22 maart: In de ochtend even thuis geweest om te wassen en om heerlijk lang te douchen. Omdat we beiden erg moe waren hebben we in de middag even een uurtje geslapen. In de namiddag grote wandeling met Mazzel gedaan en het was zeer rustig op straat. Lekker gegeten en weer even videoland gekeken.
Maandag 23 maart, ook deze dag staat in het teken van het virus, nieuws bijhouden, met mazzel lopen en nadenken.
Dinsdag 24 maart, na er een nacht goed over nagedacht te hebben, hebben we vandaag besloten om naar ons huis op Goeree te gaan, best raar. Stalling gebeld, en we konden nog terecht. Laatste dag in de camper?

Camperplaatsen die je moet bezoeken

Camperplaats de Rucphense weide

We bezoeken dit keer een pas geopende camperplaats in Rucphen. Verkennen de omgeving op de

Camperplaats Hansweert

We bezoeken weer een prachtig plekje. Dit keer camperplaats Hansweert in Zeeland. Helaas veel wind

Camperplaats Hoedekenskerke

We gaan een paar dagen naar Zeeland. Onze eerste stop is Hoedekenskerke. Hier is sinds