Blog 7, 14 feb 2020 – 20 feb 2020

Geplaatst op 19-02-2020
blog preview image

Vrijdag 14 februari, eindelijk goed nieuws, de bestelde onderdelen zijn binnen en worden nu gemonteerd. Dus als we dinsdag de 18e komen is hij klaar. Pfff
Zaterdag 15 februari, helaas vandaag de afspraak voor de standkachel een maandje moeten uitstellen, de beste man had een crematie op de dag dat we een afspraak hadden. Kan natuurlijk gebeuren, maar omdat we zelf ook op vakantie gaan word het ergens eind maart.

Zondag en maandag de laatste dingen thuis in orde gemaakt voor vertrek. Ook nagedacht over onze komende vakantie, en de plannen zijn gewijzigd, dick heeft zijn dagen om kunnen gooien, en vanaf woensdag 26 februari heeft hij nu 3,5 week vrij, dus we gaan even lekker naar het zonnetje.
Dinsdag 18 februari vroeg vertrokken richting de dealer, en ja het klopt we hadden geen hoge verwachtingen dat alles in orde was, maar ……….. het was perfect in orde gemaakt, nog 1 of 2 kleine dingetjes maar we zijn zeer tevreden.
Nadat we alles bekeken hadden en nog een kopje koffie met de eigenaar gedronken hadden, gingen we alvast een stukje richting het thuisfront. Maar we hadden nog 1 overnachting en we reden richting Slot Loevestein, kijken of er plek is. En ja we hadden geluk en we hadden een mooi plekje, en nog even een rondje gelopen daar. Slot Loevestein


19 Februari, we hebben weer heerlijk geslapen in onze camper, en wat een prachtig gratis plekje hier. In de loop van de ochtend vertrokken we richting Middelharnis. Hier blijven we een weekje, dick moet nog 6 dagen werken en dan hop hop hop gas erop.

20 februari, Dick is begonnen met zijn 1e werkdag, tijd om de camper weer is goed uit te zoeken. Omdat we richting het zuiden gaan, voor de zekerheid maar wat korte broeken en shirts mee. Dus wat ruimte maken door truien en vesten in te pakken, van de week nog even naar huis om wat kleding om te ruilen.

Camperplaatsen die je moet bezoeken

Camperplaats de Rucphense weide

We bezoeken dit keer een pas geopende camperplaats in Rucphen. Verkennen de omgeving op de

Camperplaats Hansweert

We bezoeken weer een prachtig plekje. Dit keer camperplaats Hansweert in Zeeland. Helaas veel wind

Camperplaats Hoedekenskerke

We gaan een paar dagen naar Zeeland. Onze eerste stop is Hoedekenskerke. Hier is sinds