Blog 18, 1 juli 2020 – 6 juli 2020

Geplaatst op 06-07-2020
blog preview image

Blog 18, 1 juli 2020 – 6 juli 2020

Brielle:
We zijn nu alweer 4 dagen in Brielle op de NCC camping, wat een rust hier, nou zijn de meeste leden ook wel de 70 gepasseerd, maar de meeste zijn best vriendelijk en zeer rustig.
Vanmorgen even met de auto naar Rozenburg geweest om een pakketje op te halen, mooie bordjes die we voor het raam kunnen plaatsen, Dennis van Orsouw bedankt, en ook gelijk even langs moeders geweest om een bakkie te doen en een klusje bij haar thuis gedaan.

Nog even een lunch voor dick en mij gemaakt en toen was het tijd voor Dick om naar zijn werk te gaan, op de fiets.

Het weer klaarde op en nog heerlijk even van het zonnetje genoten, en wat foto’s op de camping gemaakt

Donderdag 2 juli:

Vandaag weer verder met de camper opruimen, alle maten schoongemaakt en cabine gesopt. Dick had middagdienst, maar ging eerst pakketje van Obelink ophalen, de spulletjes voor de buitendouche. We gaan kijken of het lukt, word vervolgd.

Ook nog even met mazzel naar het water geweest, hij heeft even heerlijk gezwommen. Het was vanmiddag heerlijk weer, dus genieten maar weer

Vrijdag 3 juli:

Het bouwen van de buitendouche: dick heeft het pakketje nagekeken en alles zag er goed uit. Bij de bouwmarkt nog even wat kabel gehaald en we gingen aan de slag. Omdat we geen gat in de camper willen maken hebben we hem aan de zijkant bij een luik gemaakt, maar dat zie je in het filmpje

Zaterdag 4 juli

Dick heeft vannacht gewerkt en is rond half 8 bij de camper, ik en Mazzel waren al wakker en gingen met de auto en de wasmand even een dagje naar huis. Spijkerbroeken en vesten e.d. is toch beter te doen in mijn thuis wasmachine. Dus de was gedaan, gras weer gemaaid en nog wat kleine klusjes

Rond een uur of 3 was ik weer terug en hebben we formule 1 gekeken, wat gegeten en lekker even niks
Ook Mazzel was relaxed

Zondag 5 juli:

In de ochtend even lekker relaxed, dick slaapt nog even
Rond een uur of 11 even bakkie gedaan bij schoonmoeders en daarna op naar Arnhem, de oudste van mijn broertje viert zijn verjaardag.

Was weer even gezellig. Eigenlijk zou mijn broertje vorige week gaan trouwen, maar ivm corona is het een jaar uit gesteld.
Rond een uur of 6 was ik weer op de camping, wat gegeten en lekker vroeg naar bed

Maandag 6 juli:

O, wat hebben we heerlijk uitgeslapen, lekker rustig aan gedaan vandaag, Sticker op de deur geplakt, opgeruimd en wat boodschappen gedaan. Het was nu tijd om een nieuwe telefoon voor Dick te bestellen, hij wist al welke hij wou, dus besteld en word morgen bij moeders bezorgd
In de avond lekker kipfilet gemaakt met wokgroenten en extra paprika

Blog bijgewerkt en nu even chillen.

Vraag en antwoord

Frans Alsemgeest: Hoe doen jullie het met de rode personen auto als Dick moet werken? Hangt hij achter de camper of halen jullie hem op?
Ik vroeg mij dat af.

Beste Frans, over het algemeen hebben we de auto bij ons als we met de camper in de regio staan, dan gaat dick ermee naar zijn werk. Ik rij hem dan zelf naar een evt. andere plek. Gaan we verder weg of met vakantie dan zetten de we auto thuis neer.

Camperplaatsen die je moet bezoeken

Camperplaats de Rucphense weide

We bezoeken dit keer een pas geopende camperplaats in Rucphen. Verkennen de omgeving op de

Camperplaats Hansweert

We bezoeken weer een prachtig plekje. Dit keer camperplaats Hansweert in Zeeland. Helaas veel wind

Camperplaats Hoedekenskerke

We gaan een paar dagen naar Zeeland. Onze eerste stop is Hoedekenskerke. Hier is sinds