Blog 13, 05 mei 2020 – 12 mei 2020

Geplaatst op 10-05-2020
blog preview image

Omdat er weer veel meer camperplaatsen open zijn, gaan we weer op pad. Nog even niet zo ver van onze laatste camping, want onze auto is nog steeds bij de garage na de inbraak. Nu hebben we wel een leen auto, maar we hopen dat hij snel klaar is om onze eigen racemonster weer op te halen.

Op 6 mei, nadat dick nog eerst even 4 uurtjes geslapen heeft vertrekken we naar Camperplaats de Galgenwaard in Oosterwijk, wat een super mooi plekje aan het water. Het weer is super dus lekker even buiten zitten en mazzel kan even zwemmen. CP de Galgenwaard

De volgende ochtend hebben we de fietsen gepakt en 35 km langs de Linge gefietst, en in de middag kwam de kano tevoorschijn en kon dick nog even varen.

Op de Cp de Galgenwaard mag je max 48 uur staan, dus 8 mei vertrokken we naar Brabant, naar Oudenbosch, met het idee om daar een week te gaan staan.

In de middag van 8 mei kwamen we dus daar aan en hebben het centrum nog even bezocht.In de ochtend van 9 mei kwam er nog een volger langs, Edo de Hulphond, op 1,5 meter nog even koffie gedronken, en met een sticker van ons ging hij weer richting huis. CP het Oude Bossche veld

Toen ontvingen we het bericht dat Zeeland weer open ging, en dat scheelt Dick weer 20 km rijden naar zijn werk, dus inpakken en wegwezen. Camping gebeld en o wat waren ze blij met gasten.In de middag kwamen we aan op Camping duin en strand in Scharendijke. In de middag nog even lekker stuk gefiets over de brouwersdam waar we Tip de bruine labrador tegenkwamen, ook een Youtuber, en heeft Mazzel nog even fijn met Tip gespeeld.

Zondag begon de werkweek voor dick, en wat een storm deze dag. Gelukkig staan we achter een gebouw dus ging goed. Maandag nog lekker even met Mazzel naar het strand gelopen, slechts 700 meter van de camping.
Dinsdag was het weer wat beter, minder wind en een graad of 12, maar met het zonnetje goed te doen. lekker nog een stuk gelopen en de camper opgeruimd.

Camperplaatsen die je moet bezoeken

Camperplaats de Rucphense weide

We bezoeken dit keer een pas geopende camperplaats in Rucphen. Verkennen de omgeving op de

Camperplaats Hansweert

We bezoeken weer een prachtig plekje. Dit keer camperplaats Hansweert in Zeeland. Helaas veel wind

Camperplaats Hoedekenskerke

We gaan een paar dagen naar Zeeland. Onze eerste stop is Hoedekenskerke. Hier is sinds