Blog 11, 11 apr 2020 – 26 apr 2020

Geplaatst op 18-04-2020
blog preview image

Dit weekend hebben we is goed nagedacht over het wel of niet weggaan met de camper, en na veel wikken en wegen hebben we besloten een plekje voor langere termijn te zoeken. En we hebben een camping gevonden die nog open is, helaas wel 60km rijden voor dick naar zijn werk. Maar in ons stenen huisje, voelen we ons niet meer thuis.
Woensdag nog onderhoud aan mijn auto gedaan, stalling gebeld, en donderdagochtend de camper opgehaald. Een aantal weken gelden hadden we alles eruit gehaald dus het was weer aardig wat om in te pakken. Even de camper voor de deur, alles erin gedaan en we waren vertrokken.
Op de camping kregen we een tijdelijk plekje voor 3 dagen, daarna konden we verhuizen naar een super mooi plekje met uitzicht. Een minicamping waar natuurlijk het sanitairgebouw gesloten is, maar lozen en water pakken is mogelijk. Zeer vriendelijke eigenaar en 1e indruk is zeer positief. en ja we houden ons strikt aan de regels.
Hieronder een paar foto’s van ons huidige uitzicht.

Ook deze week zijn we nog op de camping gebleven, en wat hebben we het getroffen met het mooie weer. Heerlijk in de zon gezeten en af en toe een stukje gefietst. Ook hier hebben we weer een fan van De Mazzel filmpjes ontmoet, even op afstand gekletst, erg leuk. We hebben ook een camping wasmachine gekocht.

Camperplaatsen die je moet bezoeken

Camperplaats de Rucphense weide

We bezoeken dit keer een pas geopende camperplaats in Rucphen. Verkennen de omgeving op de

Camperplaats Hansweert

We bezoeken weer een prachtig plekje. Dit keer camperplaats Hansweert in Zeeland. Helaas veel wind

Camperplaats Hoedekenskerke

We gaan een paar dagen naar Zeeland. Onze eerste stop is Hoedekenskerke. Hier is sinds